Zomervakantie - Aanbiedingen
Schoolvakantie in 2021: 10 juli t/m 5 september

De zomervakantie blijft de meest populaire periode voor een campingvakantie. Veel mensen, vooral gezinnen met kinderen, zijn nu eenmaal gebonden aan de bouwvak- en/of schoolvakanties en kunnen daarom alleen in juli of augustus, een vakantie boeken. De warmere landen zoals Frankrijk, Italië, Kroatië zijn het meest in trek maar ook ons eigen Nederland blijft onverminderd populair

Door gebruik te maken van de vele aanbiedingen voor het hoogseizoen kunt u vaak goedkoop, dus óók met een beperkt budget, een stacaravan of staanplaats huren en gaan genieten van een campingvakantie. We hebben op deze pagina de kortingacties verzameld.

Alle campings vol in het hoogseizoen? Nee hoor. Bij Suncamp kunt u de periode en andere voorkeuren aangeven, en toch profiteren van een mooie korting.
Bekijk aanbieding
Ontvang bij Roan korting, geld terug garantie en altijd gratis omboeken op uw verblijf in het hoogseizoen die loopt van 10 juli t/m 5 september 2021
Bekijk aanbieding
Vacanceselect heeft aanbiedingen voor aankomst in Augustus. op campings in heel Europa. Er is keus genoeg, of u nu naar Italië, Frankrijk of Kroatië wilt.
Bekijk aanbieding
Een zomervakantie met glamping in Nederland, Ialië, Kroatië of Spanjeboek je nu met korting bij Villatent.
Bekijk aanbieding
Met de weekdeals van Vodatent boekt u met korting een luxe safaritent op campings in Nederland,Duitsland, België en Frankrijk.
Bekijk aanbieding
Ardoer.com heeft voor de zomervakantie aanbiedingen voor zowel staanplaatsen als huuraccommodaties. Dus huur goedkoop een staanplaats, stacaravan, bungalow of chalet.
Bekijk aanbieding
Lekker weg in eigen land kan nog steeds want Droomparken heeft in augustus nog beschikbaarheid op meerdere parken in Nederland en geeft daarop tot 30% korting.
Bekijk aanbieding
Homair geeft nu tot 35% korting op haar accommodaties, voornamelijk stacaravans. Pak dat voordeel en ga voordelig op vakantie in Frankrijk, Italië of Kroatië.
Bekijk aanbieding
Ook in augutus heeft Roompot aanbiedingen voor kamperplaatsen. u kunt gratis gebruik maken van het zwembad en overige faciliteiten.
Bekijk aanbieding
Boek nu op een camping van Landal een verblijf in de periode van 3 juli tot 30 augustus 2020 en ontvang tot 20% korting.
Bekijk aanbieding