Campings Hongarije

Hongarije Balatonmeer
Het wapen van Hongarije Vanwege de mooie natuur en watersportmogelijkheden zijn meeste camping in Hongarije te vinden rond het Balatonmeer maar ook andere delen van het land, zoals de hoofdstad Boedapest, zijn zeer de moeite waard.
Algemene informatie over Hongarije

Hongarije is gelegen in het oosten van Europa, het is om meerdere reden een populaire vakantiebestemming. Eén van deze redenen is het Balatonmeer, een plek waar u kunt genieten van watersport en natuur. Bezoek ook de hoofdstad Boedapest, gelegen aan weerszijden van de rivier de Donau.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Hongarije
Het Balatonmeer is de meest populaire bestemming in Hongarije, zowel voor gezinnen als stelletjes of vrienden. Op het meer kunt u watersporten of u brengt de dagen lekker luierend op het strand door. Ten noorden van het meer ...ligt een mooi natuurpark waar u even helemaal tot rust kunt komen. Aan de andere kant van het meer vindt u veel wijnbouw. Wilt u liever nog meer natuur? Dan vindt u dat bijvoorbeeld in het noordelijke deel van het land, er zijn bossen en bergen die een sportieve vakantie mogelijk maken.

De Hongaarse hoofdstad is Boedapest, ook wel als Budapest geschreven. Dwars door de stad stroomt de Donau, deze rivier vormt de grens tussen de delen Buda en Pest. Er zijn veel prachtige gebouwen te bewonderen, zoals het parlement. Terwijl u dat overdag bezoekt hebt u er ’s avonds een romantisch uitzicht op vanaf de andere kant van de rivier. Een ander prachtig uitzicht hebt u vanaf de Citadel. Bezoek ook de gezellige markthaal waar u zowel uw boodschappen als souvenirs kunt halen. In de zomer kunt u naar één van de badhuizen of zwembaden in de stad.

Beschikbaar thema in Hongarije : Visvakantie , Hond toegestaan en Golfvakantie .
Regio's / streken in Hongarije
Pagina 1/1
***
-
Révfülöp
-
Balatonmeer
Zoekcode:235
Napfeny in Révfülöp, Balatonmeer, HongarijeLigging van Napfeny in Révfülöp, Balatonmeer, Hongarije
 • Aan het Balatonmeer
 • Animatie aanwezig
 • Bezoek de mooie plaats Káli-Bekken
 • Huren van een staanplaats of stacaravan
Op een prachtige locatie, uitkijkend op zowel het Hongaarse Balatonmeer als het Nationaal Park Hegyestű Geológiai Bemutatóhely, is camping Napfeny te vinden. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 420
8.3
***
-
Balatonfüred
-
Balatonmeer
Zoekcode:233
Füred in Balatonfüred, Balatonmeer, HongarijeLigging van Füred in Balatonfüred, Balatonmeer, Hongarije
 • Verwarmd buitenbad met glijbaan
 • Waterpretpark met 13 waterglijbanen naast de camping
 • Vlakbij kuuroord Héviz
 • Huren van een staanplaats of stacaravan
Op een centrale locatie tussen het bruisend Balatonfüred en het Balatonmeer is camping Füred te vinden. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 15 km) WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 878
7.4
****
-
Alsóörs
-
Balatonmeer
Zoekcode:232
Pelso in Alsóörs, Balatonmeer, HongarijeLigging van Pelso in Alsóörs, Balatonmeer, Hongarije
 • Zwembad met waterglijbaan
 • Sport en watersport mogelijheden
 • In de omgeving zijn mooie forten te bezoeken
 • Huren van een staanplaats of stacaravan
In het westen van Hongarije, aan de oevers van het Balatonmeer, is de knusse familiecamping Pelso gelegen. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km) Discotheek aanwezig of er worden speciale disco-avonden georganiseerd
Plaatsen: 620
7.2
Pagina 1/1