Campings Hongarije

Hongarije Balatonmeer
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Hongarije Vanwege de mooie natuur en watersportmogelijkheden zijn meeste camping in Hongarije te vinden rond het Balatonmeer maar ook andere delen van het land, zoals de hoofdstad Boedapest, zijn zeer de moeite waard. Op de campings zijn ondermeer staanplaatsen en stacaravans te huur.
Algemene informatie over Hongarije

Hongarije is gelegen in het oosten van Europa, het is om meerdere reden een populaire vakantiebestemming. Eén van deze redenen is het Balatonmeer, een plek waar u kunt genieten van watersport en natuur. Bezoek ook de hoofdstad Boedapest, gelegen aan weerszijden van de rivier de Donau.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Hongarije

Het Balatonmeer is de meest populaire bestemming in Hongarije, zowel voor gezinnen als stelletjes of vrienden. Op het meer kunt u watersporten of u brengt de dagen lekker luierend op het strand door. Ten noorden van het meer ...ligt een mooi natuurpark waar u even helemaal tot rust kunt komen. Aan de andere kant van het meer vindt u veel wijnbouw. Wilt u liever nog meer natuur? Dan vindt u dat bijvoorbeeld in het noordelijke deel van het land, er zijn bossen en bergen die een sportieve vakantie mogelijk maken.

De Hongaarse hoofdstad is Boedapest, ook wel als Budapest geschreven. Dwars door de stad stroomt de Donau, deze rivier vormt de grens tussen de delen Buda en Pest. Er zijn veel prachtige gebouwen te bewonderen, zoals het parlement. Terwijl u dat overdag bezoekt hebt u er ’s avonds een romantisch uitzicht op vanaf de andere kant van de rivier. Een ander prachtig uitzicht hebt u vanaf de Citadel. Bezoek ook de gezellige markthaal waar u zowel uw boodschappen als souvenirs kunt halen. In de zomer kunt u naar één van de badhuizen of zwembaden in de stad.

Regio's / streken in Hongarije

Thema's

Op zoek naar een specifiek type accommodatie, vakantie of camping?