Campings Zweden

Zweden Varmland
Het wapen van Zweden Zweden is het land van de meren, er zijn er maar liefst 96.000, en de vaak nog ongerepte natuur. Ga wandelen, fietsen of doe andere buitenactiviteiten. Op de campings zijn ondermeer ingerichte tenten en glamping accommodaties te huur.
Algemene informatie over Zweden

Het Koninkrijk Zweden ligt in Scandinavië en grenst aan Noorwegen en Finland. De hoofdstad, en grootste stad, is Stockholm. Zweden is elf keer groter dan Nederland en is voor een groot deel bedekt met naaldbossen, vooral in het noorden. Dit is een buitengewoon waterrijk land. In het zuiden en oosten is het land vlak of glooiend, fijn om te wandelen of fietsen. Ook heeft Zweden een aantal wintersportbestemmingen.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Zweden
In Zweden liggen maar liefst 96.000 meren, de twee grootste zijn het Vättermeer en het Vänermeer in het zuiden van het land. Behalve de meren is er nog veel meer natuur te verkennen, er zijn grote gebieden ...nog ongerept. Deze natuur wordt door de overheid beschermd, daarom zijn er veel natuurreservaten en bijna 30 nationale parken.

Er zijn een aantal grote steden die het bezoeken waard zijn. Één daarvan is Göteborg, een grote havenstad aan de westkust, hier kunt u meerdere kerken en musea bezoeken. Bewonder ook het centraal station of wandel ’s avonds door de sfeervolle jachthaven. De hoofdstad is Stockholm, ook hier merkt u weer de aanwezigheid van het vele water. De stad is gelegen op veertien eilanden, verbonden met bruggen.

Bent u op vakantie met kinderen? Ook dan is er genoeg te doen, alleen al de natuur is indrukwekkend voor zowel jong als oud. Maar rond de steden Stockholm, Göteborg en Malmö zijn meerdere themaparken te vinden, net als dierentuinen. Liseberg is één van de grootste amusementsparken van Noord-Europa, het perfecte gezinsuitje. Daarnaast zijn er nog meerdere kindvriendelijke musea, zoals het speelgoedmuseum en het Science and Discovery Center Universeum.

Beschikbaar thema in Zweden : Visvakantie en Minicampings .
Regio's / streken in Zweden
Pagina 1/1
***
-
Ransäter
-
Varmland
Zoekcode:1615
Storängens in Ransäter, Varmland, ZwedenLigging van Storängens in Ransäter, Varmland, Zweden
  • Direct aan de rivier
  • Kano varen en vissen in de rivier
  • Fiets- en wandelroutes in de omgeving
  • Huren van een safaritent
Camping Storangens is een echte gezinscamping gelegen in de Zweedse natuur naast de rivier de Klaralven bij de plaats Ransater. Lees meer...
Bosrijke omgeving Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 65
8.9
Lodge home
Extra luxe 'glamping' stacaravan of mobilehome
Safaritent
Lodgetent - Lodgesuite
Glamping te boeken bij:
  • Vacanceselect
  • Pagina 1/1