Carazur

Campings met aanbod van Carazur

landen in Europa Frankrijk
* Alleen landen met aanbod zijn klikbaar.
Informatie
Carazur is een kleinere aanbieder met aanbod van stacaravans en bungalowtenten aan de Côte d'Azur en in Languedoc- Roussillon en Les Landes in Frankrijk. Het aanbod bestaat ondermeer uit stacaravans.
Carazur.nl is zelf eigenaar van de tenten en stacaravans. Hierdoor kunnen boekingen snel en goed worden verwerkt want er is geen derde partij. Op de camping is iemand van Carazur aanwezig. Voor vragen of extra wensen kunt u altijd bij hun aankloppen.
U kunt bij het reserveren een voorkeur opgeven m.b.t. de plaats van uw accommodatie en ook of u dezelfde accommodatie wilt als een vorig jaar. Wilt u graag naast vrienden of familie staan? Carazur kan dat 100% garanderen! Boek wel op tijd, hoe eerder, hoe meer mogelijkheden.
Door lidmaatschap van het SGR loopt u geen financieel risico.

Meest populair

Top 10 van meest populaire campings met aanbod van Carazur
****
-
Fréjus
-
Var
-
Cote d`Azur
-
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Zoekcode:660
La Pierre Verte in Fréjus, Var, FrankrijkLigging van La Pierre Verte in Fréjus, Var, Frankrijk
  • Zwembad met eapart kinderbad en een waterglijbaan
  • winkel, bar, restaurant met terras en pizzeria
  • Naar waterpretpark Aquatica
  • Huur bij Carazur een stacaravan
Camping La Pierre Verte, gelegen in een bos op slechts 8 kilometer afstand van de prachtige stranden van Fréjus, is een levendige camping die perfect is voor het hele gezin. Lees meer...
Bosrijke omgeving Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Discotheek aanwezig of er worden speciale disco-avonden georganiseerd
Plaatsen: 650
8.4
Chalet
Bungalow, vakantiehuis of appartement
Stacaravan - mobile home
Bungalowtent - huurtent - luxe ingerichte tent
Staanplaats voor eigen tent of caravan
Boek deze camping bij:
  • Carazur