Last minute camping
Een tent, stacaravan of glamping in Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje, etc...

Last minute aanbiedingen voor de camping zijn niet voor niets zo populair. De kortingen van de reisorganisaties zijn vaak enorm. Een last minute aanbieding met een korting tot 50% is zeker niet uitzonderlijk. Dan boek je toch lekker goedkoop een kampeervakantie in een stacaravan, bungalowtent of safaritent, ook op de populaire top-campings! Ook de door annulering vrijgekomen accommodaties worden vaak weer als last minute aangeboden.

De prijs is vaak de voornaamste reden om voor een last minute aanbieding te kiezen, waarbij een bungalowtent het meest gunstig geprijsd is. Maar ook de stacaravan en glamping-accommodaties zoals de safaritent en lodgetent worden door de gegeven korting een stuk goedkoper. Waar we naar toe gaan is vaak afhankelijk van het het weer in Nederland. Is het weer hier slecht, dan zoeken we massaal de campings in warme landen zoals Spanje, Frankrijk, Italië en Kroatië op. Maar als het weer hier goed is kiezen we toch ook voor 'lekker dicht bij huis'. Dan gaan we op zoek naar een camping in Nederland of de buurlanden België en Duitsland. Maar ook Noord-Frankrijk is dan pouplair.

Last minutes vind je bij vrijwel alle reisorganisaties. Bij Canvas Holidays, Rent-a-Tent, Selectcamp, Koko Holidays vind je veel aanbiedingen voor bungalowtenten. Bij deze aanbieders zijn natuurlijk ook stacaravans te boeken maar andere aanbieders zoals Go4Camp, Roan, Homair en Vacanceselect hebben hierin vaak wat meer aanbod met vertrek op korte termijn, zeker in juli en augustus. Suncamp Holidays en Vacanceselect zijn echt glamping specialisten.