Luxe kamperen in een stacaravan

Een stacaravan op de camping huren

Luxe kamperen

Voor elke wens is er een camping, en dat geldt ook voor de stacaravan want de keus m.b.t. stacaravans is enorm. Als u van luxe kamperen houdt is een stacaravan een goede keus. Zeker met kleine kinderen want vaak is er een kinderstoel of babybedje voorhanden en anders wel bij te bestellen. Zelfs de standaard stacaravan is al luxe en compleet ingericht. Bovendien is voor veel mensen het eigen toilet dé reden om een stacaravan of mobile home te huren.

Een huisdier is lang niet altijd toegestaan bij een gehuurde stacaravan. Dus mocht u bijvoorbeeld van plan zijn een hond mee te nemen, kijk dan goed of dit mag. Soms mag het wel van de reisorganisatie maar niet op de camping, of juist andersom. Bed- en linnengoed moet u meestal zelf meenemen of tegen een vergoeding reserveren.

Verschillende modellen voor verschillende wensen

Zoals gezegd is er zeker een stacaravan die bij u past. Maar welke? De modellen verschillen sterk en de grootte en indeling van de stacaravan is zeker afhankelijk van het gezelschap waarmee u op vakantie gaat. Het is nogal een verschil of u met 2 of 8 personen bent. Daarom kunt u kiezen uit één of meerdere zitgedeelten, één of meerdere badkamers, een veranda of terras en ga zo maar door. En dat betreft alleen nog maar de indeling. Wat te denken van wensen als een magnetron, een airco, een vaatwasser etc.

Hieronder de grootste reisorganisaties met aanbod van Mobile homes en stacaravans. Klik op hun logo om direct naar hun totale aanbod te gaan.

Bekijk de campings met stacaravans - mobile homes van Suncamp Holidays Vacanceselect Roan